Bemanning & Rekrytering

Vi uppfyller dina behov

Vi finns till hands för att tryggt och effektivt hjälpa dig med bemanning och rekrytering.

Generell bemanning  Vårdbemanning  

För företag

Anställ & hyr personal

"Långa, korta eller akuta behov? Vi bemannar personal till alla möjliga uppdrag!"

"På Primana sätter vi ständigt höga krav på oss själva, våran största prioritet är att alltid ligga på en hög servicenivå och ett professionellt arbetssätt. Vi lägger ner mycket tid på att förse rätt kompetens till rätt arbetsplats."

"Vårat nätverk består av skickliga och erfarna konsulter och sträcker sig över hela Sverige. Med vårt breda nätverk kan vi förse din arbetsplats med rätt personal som uppfyller era krav."

"Vi har alla möjliga uppdrag att bemanna landet över, vare sig det gäller långa, korta eller akuta behov. Vi letar alltid efter den bästa lösningen som gynnar er."

Hur fungerar det?

01

"Ni skickar in ert behov där ni beskriver vad för kompetens och erfarenhet ni söker samt vilken period behovet gäller."

02

"Vi gör en noggrann kontroll i vår konsultbas och matchar er med den konsulten som är mest lämplig och besitter rätt kompetens för uppdraget."

03

"Väljer ni att godkänna konsulten, bokas uppdraget vid en överenskommelse. En bekräftelse skickas till er med detaljer kring bokningen."

  • Det som gör att vi använder Primana är helt enkelt kvalitén på personalen, vi har använt oss av flera bolag som har levererat personal som inte håller måttet eller har brist på kunskap. Hur dom gör vet jag inte, men det fungerar. Poängen är att jag slipper spendera massa tid på anställningar, Rekommenderas.

    Einar - VD

  • Vi bedriver en organisation inom olja- & gas. Vilket resulterar i att kompetensen vi söker är ofta svårt att hitta och kräver tid. För oss är det såklart dyrare att använda oss av Primana än att anställa själva, men tiden vi sparar och att vi hittills har fått den personalen vi eftersökt med goda resultat är för oss värt det i slutändan. Primana har bevisat sig vara flexibla i förhandlingar för och under avtalsperioden. Vi är nöjda helt enkelt.

    Filip - HR Ansvarig