Bemanning & Rekrytering

Vi uppfyller dina behov

Vi finns till hands för att tryggt och effektivt hjälpa dig med bemanning och rekrytering.

Generell bemanning  Vårdbemanning  

Vårdbemanning

Är du sjuksköterska, läkare eller socionom?

"Vi har de mest lukrativa uppdragen på marknaden inom vården, hitta ditt drömuppdrag idag"

Goda villkor

"En av våra största prioriteter är att alltid erbjuda villkor som gynnar konsulten. Med våra trygga avtal och konkurrenskraftiga löner så kan du som sjukvårdskonsult känna dig trygg. Vi vill att våra konsulter ska känna sig nöjda med deras val att jobba vi oss."

Lukrativa uppdrag

"Väljer du att jobba via oss så får du även många valmöjligheter och självklart som passar dina preferenser. Vi jobbar över hela Sverige och har lukrativa uppdrag runtom i hela landet hos ett flertal olika arbetsgivare, även om det gäller korta eller långa perioder."

Smidig bemanning

"Trestegs processen som visas här nere ser till att din ansökan går snabbare än i vanliga fall. Vi ser till att du får dom uppdragen som matchar dina krav och villkor. På Primana care strävar vi efter att göra det så enkelt och smidigt för dig som konsult. "

Hur fungerar det?

01

"Du skickar in en intresseanmälan med dina önskemål och behov samt handlingar som CV och referenser. Du blir sedan kontaktad av en handläggare."

02

"Vi matchar dig med den arbetsgivare och uppdrag som passar just dina behov och önskemål."

03

"När både du och arbetsgivaren ger oss ett godkännande så erhåller du en bokningsbekräftelse med all information gällande uppdraget, vi finns med dig hela vägen."

  • Det som gör att vi använder Primana är helt enkelt kvalitén på personalen, vi har använt oss av flera bolag som har levererat personal som inte håller måttet eller har brist på kunskap. Hur dom gör vet jag inte, men det fungerar. Poängen är att jag slipper spendera massa tid på anställningar, Rekommenderas.

    Einar - VD

  • Vi bedriver en organisation inom olja- & gas. Vilket resulterar i att kompetensen vi söker är ofta svårt att hitta och kräver tid. För oss är det såklart dyrare att använda oss av Primana än att anställa själva, men tiden vi sparar och att vi hittills har fått den personalen vi eftersökt med goda resultat är för oss värt det i slutändan. Primana har bevisat sig vara flexibla i förhandlingar för och under avtalsperioden. Vi är nöjda helt enkelt.

    Filip - HR Ansvarig