Bemanning & Rekrytering

Vi uppfyller dina behov

Vi finns till hands för att tryggt och effektivt hjälpa dig med bemanning och rekrytering.

Generell bemanning  Vårdbemanning  

Arbeta för oss

Hitta din nya arbetsplats idag!

"På dina villkor och behov, vi är med dig hela vägen."

Fördelar med att arbeta för Primana

Goda villkor

"Vi anser att det är viktigt för konsulten att känna sig nöjd och trygg med oss, därför erbjuder vi alltid lönsamma villkor, konkurrenskraftiga löner och trygga avtal som gynnar dig."

Rikstäckande

"Vi är ett företag som jobbar över hela Sverige, med det sagt kan vi erbjuda uppdrag i hela landet hos ett flertal olika arbetsgivare. Som konsult hos oss får du stora valmöjligheter."

Snabbt & smidigt

"Vår strävan är att göra det så enkelt som möjligt för konsulten. Trestegs processen underlättar din ansökan och ser till att du snabbt blir matchad med det uppdrag som uppfyller dina krav."

Hur fungerar det?

01

"Du skickar in en intresseanmälan med dina önskemål och behov samt handlingar som CV och referenser. Du blir sedan kontaktad av en handläggare."

02

"Vi matchar dig med den arbetsgivare och uppdrag som passar just dina behov och önskemål."

03

"När både du och arbetsgivaren ger oss ett godkännande så erhåller du en bokningsbekräftelse med all information gällande uppdraget, vi finns med dig hela vägen."

  • På väldigt kort varsel hjälpte Primana mig att hitta ett uppdrag som uppfyllde mina krav. Jag märkte snabbt vilket stort engagemang dom har i sitt arbete där man alltid för en god kommunikation och får service i världsklass.

    Martin - Montör

  • Det var som utlovat, dom va noggranna i sin beskrivning av arbetsplatsen och mitt boende. Jag hade aldrig jobbat i Norge förut och dom hjälpte mig med varje steg när det kom till skattekort och regler. Jag besparade också mycket skatt och fick bra lön. Jag är nu fast anställd där dom hyrde in mig, jag rekommenderar Primana starkt.

    Sean - CNC Operatör

  • Min kontaktperson var grym, han fanns alltid tillgänglig när jag behövde hjälp eller hade frågor. Har jobbat massor via bemanning och primana är en av de bästa jag arbetat med.

    Niklas - Snickare